Kadunud mees leiti südaöö paiku maanteelt

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Endel jõudis tagasi hooldekoju. Pilt on illustratiivne. FOTO: Marko Saarm
Endel jõudis tagasi hooldekoju. Pilt on illustratiivne. FOTO: Marko Saarm Foto: Marko Saarm

Politsei palus eile hilisõhtul avalikkuse kaasabi, et leida pärastlõunal Tõrva vallas kohalikust hooldekodust lahkunud 76-aastast Endlit.

Kella 18 ajal sai häirekeskus teate, et Tõrva vallas Helmes lahkus kella 15 ajal Endel, kes ei ole sinna tagasi jõudnud.

Politseinikud kontrollisid õhtu jooksul ümbruskonna teid, paraku otsingud esialgu tulemust andnud. Otsingutel lähtuti teamisest, et Endel seda piirkonda hästi ei tunne, kuid võis võtta suuna Ala või Kärstna poole.

Paraku ei olnu ka täpselt teada, mis riideid mees lahkudes kandis. Siiski oli olemas info, et tal võib peas olla tume kootud müts ning seljas oranž vest. Samuti oli olemas info, et liigub aeglaselt ja võib hoiduda kõrvalistega suhtlemast.

Politsei palus kell 23.36 kõigil, kes kirjeldusele vastavat meest näinud on või omavad infot tema asukoha kohta, sellest viivitamatult teada anda hädaabinumbril 112.

Vaevalt oli teade laiali saadetud, kui politsei sai rõõmustava uudise: Endel leiti kõndimast Valga-Uulu maanteel. «Temaga on kõik korras ja ta toimetatakse tagasi hooldekodusse,» kinnitas politsei pressiesindaja Kristi Raidla Endli leidmise järel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles