Filmimusa: Kuula, kuidas väike merineitsi Ariel laulab «Halvale teele» filmi nõiduslikku tunnuslugu

Spekter
Copy
Chloe Bailey ja Halle Bailey (Chloe x Halle) Grammydel 2019
Chloe Bailey ja Halle Bailey (Chloe x Halle) Grammydel 2019 Foto: KEVIN WINTER / AFP / Scanpix

Narkoseriaali «Halvale teele» filmi «El Camino» saab Netflixis näha juba novembrikuus. Lisaks esimesele õrritajale on nüüd välja tulnud ka linaloo tunnuslugu, mida esitavad noored sireenid Chloe x Halle ehk YouTube'is juba lastena kuulsaks saanud õed õed Bailey'd.

The Plattersi kirjutatud loo muusikavideos on kasutatud ka filmikaadreid, seega võib truu fänn klipist nii mõndagi ka filmi kohta välja nuputada. Muuseas, Halle Baileyt saab peagi näha Arieli rollis Disney «Väikese merineitsi» uusversioonis.

Nüüd mis puudutab filmi, siis hinnatud teleseriaali «Halvale teele» (Breaking Bad) filmi materjal on kenasti purgis ning lõpusirgegi juba paistab, sest juba lasti eetrisse esimene õrritusklipp.

Fännidele kahtlemata hõllandusest hinge pigistavat naudingut pakkuvas nn õrritajas näeme sarja üht tegelast, Peenikest Peetrit ehk Skinny Pete'i politsei ülekuulamisruumis, kus mees vannub, et kavatsegi lasta Jesse Pinkmani (Aaron Paul) uuesti puuri pista, kus teda teadaolevalt narkokokana vastu tahtmist kinni peeti. Justnimelt Pinkmani saatusele (sh minevikule) kohe seriaali lõpu järel toimuvate sündmustega film keskendubki, kuna sarja peategelane Walter White sai seriaali lõpus (vähemalt pealtnäha) surma. 2013. aastal otsa saanud sarja peamine kõrvalosaline Pinkman aga jäi pagema neonatside, ent ilmselt ka politsei eest, kes Walteri tabamise järel ilmselt talle kiiruga sappa võtsid.

Sarja looja Vince Gilligani kirjutatud ja lavastatud film, mis kannab pealkirja «El Camino: A Breaking Bad Movie» potsatab Netflixi 11. oktoobril 2019.

Vaata klippi:


 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles