Hea veekindel jope ei ole umbne kilekott keha ümber

Tamrex OÜ
Copy
Foto: Tamrex

Üks aastaaeg ei peta kunagi – see on sügis. See tuleb alati ja on igal aastal ühesugune: vihmane, sombune ja pime. Sellegi poolest ei pea õues midagi tegemata jääma, sest kvaliteetsed veekindlad riided on mugavad, hingavad ja nägusad. Umbsed, ebapraktilised ja ebamugavad kilekoti põhimõttel valmistatud joped jäägu igaveseks ajalukku. Need kaitsevad küll vihma eest, kuid mitte märjaks saamise eest, sest jope sisse tekkiv kehaniiskus ei pääse sealt kuidagi välja.

Lahendus on 100% veekindel, kuid hingav jope, mis ei lase sellisel määral kehaniiskusel riiete alla koguneda, lastes üleliigse välja.

Vihmariiete valik sõltub mitmest tegurist: näiteks sademete hulgast, tegevuse intensiivsusest ja kestusest. Vastavalt sellele tuleb langetada otsus, kas valida 100% veekindel jope või hoopis vett hülgav riietus.

Veekindel vs vett hülgav

Foto: Tamrex
Foto: Tamrex

SNICKERS Workwear veekindel, hingav jope

SNICKERS Workwear veekindlad, hingavad püksid

Aga jalad?

Märka tervikut! Jalgade kuivana hoidmine on samuti tähtis. Vesi ei tule mitte ainult taevast alla, vaid pritsib ka maast vastu jalgu või voolab jope pealt reitele. Tõeliselt märja ilmaga vajad veekindlaid pükse, kvaliteetseid NOKIANi kummikuid või veekindlaid saapaid.

Tule lähimasse TAMREXi kauplusesse ja valmistu vihmaseks hooajaks nagu professionaal. Varustada end kvaliteetsete, mugavate, vastupidavate, funktsionaalsete ja nägusate rõivaste ja jalatsitega.

Tipptasemel Snickers Workweari veekindel ja hingav jope, soe Woolpoweri kampsun vaheriideks, Soomes käsitööna valmistatud NOKIANi kvaliteetkummikud ja TAMREXi Pro-sarja kindad, mis istuvad käes nagu valatud.

TAMREXi katuse alla on koondunud oma valdkonna maailma tipptegijad. Lisaks meeldivalt sõbralik ja professionaalne teenindus ja ilusad poed.

Copy
Tagasi üles