Aasta õpetaja tiitlid tulid ka Tartumaale

Kelly Olesk
, ajakirjanik
Copy
Aasta gümnaasiumiõpetaja laureaat Lauri Mällo õpetab Poska gümnaasiumis bioloogiat ja nelja valik­ainet.
Aasta gümnaasiumiõpetaja laureaat Lauri Mällo õpetab Poska gümnaasiumis bioloogiat ja nelja valik­ainet. Foto: Sille Annuk

Haridus- ja teadusministeeriumil on viimased kümme aastat olnud kombeks õpetajatele ja teistele haridustöötajatele aitäh öelda õpetajatepäeva galal «Eestimaa õpib ja tänab». Nagu kombeks, siis toimub pidulik gala 5. oktoobril. Eile pälvisid tunnustuse Tartu Jaan Poska gümnaasiumiõpetaja Lauri Mällo ja Sillaotsa kooli klassiõpetaja Annika Tõnurist. 

Aasta õpetaja tänavused nominendid hõikas haridus- ja teadusminister välja juba mõni aeg tagasi. Kokku tõsteti Tartu- ja Jõgevamaalt õpetajaid üheteistkümnes kategoorias. Peale aasta õpetaja aunimetuse sai väljavalitu ka rahalise preemia – 10 000 eurot.

Aasta gümnaasiumiõpetaja laureaat Lauri Mällo on sellest ajast peale, mil kool 2011. aastal avati, õpetanud Jaan Poska gümnaasiumis bioloogiat. 26 aastat Sillaotsa koolis töötanud ja eile aasta klassiõpetaja tunnustuse pälvinud Annika Tõnurist alustas kooliaastat uue esimese klassiga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles