Rotary klubide tennisesetid Tähtveres seovad maailma liidreid ja koguvad head raha

Aime Jõgi
, ajakirjanik
Copy
Rotary tennise 15. maailmameistrivõistluste direktor Erkki Leego hakkas tennist mängima neli aastat tagasi ning on sel turniiril jõudnud finaali nii paaris- kui ka üksikmängus.
Rotary tennise 15. maailmameistrivõistluste direktor Erkki Leego hakkas tennist mängima neli aastat tagasi ning on sel turniiril jõudnud finaali nii paaris- kui ka üksikmängus. Foto: Margus Ansu

Tartu tenniserahvale on terve see nädal otsekui paras nöök, kuna Tähtvere tennisekeskuse harjutusväljakud on olnud päevad läbi hõivatud. Siiski võib iga huviline Tähtverre sammud seada täna, et jälgida – pange nüüd tähele – tennise maailmameistrivõistluste finaalmänge.

Selgituseks olgu öeldud, et need mängud ühendavad ülemaailmse heategevusorganisatsiooni Rotary tennisefänne. Eelmisel aastal leidsid rotaryte maailmameistrivõistlused aset Argentinas, ning tänavu, olles järjekorras viieteistkümnendad, jõudsid esimest korda Eestisse.

«Nii kaugel idas pole turniir veel kunagi olnud,» ütles praeguse MMi direktor Erkki Leego, kes on infotehnoloog, konsultatsioonifirma omanik ning Tartu Toome Rotary klubi eelmise hooaja president.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles