Tartu Tammeka röövis tiitli eest heitlevalt Levadialt punkte

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Tartu,Eesti.16AUG19- 
Tartu JK Tammeka võitis kodumängul Narva Transi 6:4
Foto: SELERI TIDOR / POSTIMEES
Tartu,Eesti.16AUG19- 
Tartu JK Tammeka võitis kodumängul Narva Transi 6:4
Foto: SELERI TIDOR / POSTIMEES Foto: Seleri Tidor

Jalgpalli Premium liiga 26. vooru avakohtumises suutis heas hoos Tartu Tammeka koduväljakul viigistada Tallinna Levadiaga 1:1. 

Avapoolajal olid küll ohjad kergelt Levadia käes, kuid üldiselt oli mängupilt küllaltki võrdne ning omad võimalused skoori avada olid nii Tammekal kui ka külla sõitnud Levadial. Avapoolaeg lõppeski võitlusliku 0:0 viigiga.

Levadia alustas koheselt teist poolaega väga kõva survega, mis tasus ennast ära juba 48. minutil. Karistuslöögist saatis madala palli kasti Joao Morelli, rikošetist põrkus pall Gando jala peale, kes selle ka väravasse suunas ning Levadia 1:0 juhtima viis.

Levadia jäi eduseisus aga veidi passiivseks ning nii sai Tammeka omad rünnakud üles ehitada. Tammeka raske töö kandis vilja 80. minutil, kui Sander Kapperi tsenderduse suunas kannaga väravasse Tammekaga taasliitunud Tristan Koskor. Kohtumine lõppeski 1:1 viigiseisul.

Levadia on nüüd 26 mänguga kogunud 60 punkti ja nii ollakse tabelis teisel kohal. Esikohal olevale Florale kaotatakse ühe punktiga, kuid Floral on võrreldes Levadiaga kaks mängu varus. Tammeka on ilusate esitustega tõusnud liigas 33 punktiga kindlalt viiendale kohale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles