Suveks valmib Tamme staadioni mänguplats

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tamme staadion.
Tamme staadion. Foto: Margus Ansu.

Tartu Tamme staadionil pidanuks mullu kevadel ühes uue tribüünihoonega valmima ka laste mänguväljak, kuid riigihangete luhtumine lükkas ehituse aasta võrra edasi.

Esimese hankega tulnud pakkumised ületasid liiga palju mänguplatsi eeldatavat maksumust, teisel juhul läks hange tühistamisele vaidlustuse tõttu, rääkis linnavarade osakonna ehitusteenistuse vanemspetsialist Märt Mõttus.

Nüüd on linn kuulutanud välja uue riigihanke ja ootab pakkumisi 9. jaanuarini. Kui kõik läheb hästi, valmib väljak enne uut suve, ütles Mõttus. Ta lisas, et ehitusfirmad on muutunud üksteise vastu väga tähelepanelikuks ning kui tekib alus millegi vaidlustamiseks, siis seda ka tehakse.

Mänguväljaku kavandamisel jälgis linn sportlikku joont. Nii tuleb sinna ministaadion ning kunstmurukattega pallimänguväljak. Lisaks arvestati plaanide tegemisel kohalike elanike soove, mis said teatavaks mõttetalgute käigus.

Põnnistaadioni kõrvale tulevad ka liumäed, kiiged, ronilad, karussell, Tarzani rada, pingid ja rattahoidja. Samal ajal remondib linn vana olmehoonet ning plaanib treenijatele odava majutusvõimaluse loomist.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles