Päästjad kustutasid põleva elumaja, viljaauto, sauna ja maastiku

Tartu Postimees
Copy
Päästeteenistus.
Päästeteenistus. Foto: Ants Liigus

Eile õhtul ja täna öösel tuli Lõuna päästekeskusel kustutada neli tulekahjut. Ükski inimene kannatada ei saanud.

Eile kella 16 paiku teatati häirekeskusele elumaja põlengust Mustvee vallas Ninasi külas. Majja sisenenud päästjad tuvastasid elutoas tulekolde ning kustutasid selle. Põlesid elutuba ja koridor. Inimesed kannatada ei saanud, aga maja sai vee- ja tahmakahjustusi.

Eile kella 21 paiku teatati häirekeskusele põlevast veoautost Jõgeva vallas Koimula külas. Põlema oli süttinud veoauto, mille koormaks oli vili. Kui päästjad kohale jõudsid, oli tulekahju kustunud ning auto vajas veel veega jahutamist. Süttimise põhjust pole teada.

Eile mõned minutid enne kella 22 said päästjad väljakutse Elva valda Mälgi külla, kus maja keldris oli põlema süttinud saun. Päästjad tuvastasid keldrisse ehitatud saunas põlenud seinavoodri ja lae ning avasid seinakonstruktsioone tulekollete avastamiseks. Tulekahju kustutati poole tunniga.

Täna öösel kella ühe paiku teatati häirekeskusele maastikupõlengust Põltsamaa vallas Neanurme külas. Põllul põles kolmes kohas põhk, mille kustutamist olid kohalikud elanikud juba alustanud. Samuti põles taluhoovis praht koos autorehvidega. Päästjad kustutasid põlengu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles