Tammeka naiskond korraldab taas heategevusliku jalgpallimängu

Tartu Postimees
Copy
Naiste jalgpall. Pilt on illustratiivne.
Naiste jalgpall. Pilt on illustratiivne. Foto: AP / Scanpix

Laupäeval, 3. augustil kell 13 toimub Tartus Tamme staadionil seitsmendat aastat järjest heategevusüritus Roosa Jalgpall.

Roosa Jalgpall on Tartu JK Tammeka naiskonna korraldatud iga-aastane sportlik heategevusüritus koostöös Kingitud Eluga, millest saadud tulu läheb rinnavähivastaseks võitluseks ja ennetamistöö hüvanguks. Üritus on toimunud 2013. aastast ning on kujunenud kõige järjepidevamaks naiste klubijalgpalli edendavaks ürituseks.

Päev kulmineerub naiste meistriliiga kohtumisega Tartu JK Tammeka ja JK Tallinna Kalevi vahel. Enne mängu esineb Küberünnak & Karmo, vaheajal toimub Tallinki auhinnaloos ja pärast mängu loosib Lasita Maja välja aiamajat.

Samuti toimub enne mängu heategevuslik oksjon, mille käigus on võimalik endale soetada väärtuslikke vutimeeneid. Keha aitavad kinnitada naiskonna enda valmistatud küpsetised ja Emajõe pruulikoda, kes on lubanud 20 protsenti oma käibest Kingitud Elule annetada. Auhinnad on välja pannud ka paljud teised ettevõtted.

«Kuue eelneva aastaga oleme kogunud rinnavähi ennetamiseks ja raviks üle 6000 euro, aga võitlus inimeste tervise nimel ei lõppe kunagi – seega loodame selleaastase üritusega jõuda veel rohkemate inimesteni kui kunagi varem. Loodame kõiki huvilisi ja abistajaid 3. augustil Tamme staadionil näha,» ütles Roosa Jalgpalli peakorraldaja Maria Sootak.

Sissepääs üritusele on kõigile tasuta. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles