Kurjategija tappis Elvas 87-aastase naise (1)

Copy
Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Kurjategija tappis neljapäeval Tartumaal Elvas 87-aastase naise, politsei pidas kuriteos kahtlustatavana kinni tapetu lähedase, 65-aastase mehe.

Neljapäeva õhtupoolikul leiti Elvas Urva tänaval majast vägivalla tundemärkidega 87-aastane naine. Meedikud pingutasid, et naist elustada, kuid paraku ei andnud see enam tulemust.

Sündmuskohal tabas politsei 65-aastase mehe, keda seni kogutud tõenditele tuginedes on põhjust kahtlustada naise tapmises.

Lõuna prefektuuri operatiivjuht Argo Turba selgitas, et kuriteo motiiv ja muud üksikasjad on veel selgitamisel. «Politseitöös näeme, et konfliktid võivad viia raskema vägivallani sagedamini siis, kui üks osapool on alkoholi kuritarvitanud,» kirjeldas operatiivjuht.

Tapmises kahtlustatavat meest ei ole varem kriminaalkorras karistatud, küll aga on ta kohalikule piirkonnapolitseile varasemast teada alkoholiprobleemi tõttu.

Häirekeskusesse helistas ja teatas tervisekahjustusi saanud naisest kahtlustatav ise.

Kuriteos kahtlustatav mees peeti sündmuskohal kinni ja viidi esialgu kainenema.

Lõuna ringkonnaprokuratuuri ringkonnaprokurör Marge Püss esitab täna Tartu maakohtule taotluse kuriteos kahtlustatava vahistamiseks.

Politsei alustas raske kuriteo üksikasjade selgitamiseks kriminaalmenetluse tapmist käsitleva paragrahvi alusel. Kohus võib sellise teo eest karistada kuni 15-aastase vangistusega.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles