Vägivaldne nädalavahetus: üks mees vehkis õhupüstoliga, teine sai pudeliga pähe

Tartu Postimees
Copy
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Küllike Rooväli / Postimees

Nädalavahetusel tuli politseil teha mitmeid väljakutseid. Raskemate juhtumite osas algatas politsei kriminaaluurimise. 

Esmaspäeval teatati, et Põltsamaal Kalikülas on sisse murtud talumajja, kust varastati Samsungi teler, mudelautosid, laetav pealamp, Makita akutrellikomplekt, laste sokke ja vanad kõlarid. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Laupäeva hilisõhtul lõi 20-aastane mees Jõgeval Aia tänaval 37-aastast meest pudeliga pähe ning ähvardas noaga. Politsei pidas lööja kinni ning toimetas ta politseimajja. Meedikud viisid kannatanu tervisekontrolliks haiglasse.

Pühapäeval puhkes Nõo vallas Meeri külas naabrimeeste vahel tüli, mis päädis kähmlusega. Rüseluses sai viga 32-aastane mees, kellele meedikud kohapeal esmaabi andsid. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaaluurimises.

Reedel lõi seni tuvastamata vene keelt kõnelenud mees Tartus Soola tänaval puhkenud erimeelsuse käigus 52-aastast mees.

Politseile laekus teade, et pühapäeval omastas võõras nooruk Tartus talle proovisõiduks antud valget jalgratta ning ei tulnud sellega enam omaniku juurde tagasi. Rattaomanikule tekitatud kahju on 1000 eurot.

Pühapäeva varahommikul kell 5.30  sai politsei äreva väljakutse Tartus Laia tänava pubisse, kus joobes mees oli vehkinud relvataolise esemega ning seejärel teadmata suunas lahkunud. Politsei tuvastas kiirelt mehe, tema asukoha ning pidas ta kuriteos kahtlustatavana kinni. 19-aastase mehe lähistelt leiti ka õhupüstol, mis asjaolude selgitamiseks niisamuti jaoskonda toimetati.

Politseile laekus teade, et laupäeva varahommikul ähvardas 28-aastane mees Tartus Luha tänava korteris 30-aastast naist. Keegi vahejuhtumis viga ei saanud. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaaluurimises.

Reede pealelõunal teatati, et Nõo alevikus Vana-Nõo tänaval on sisse murtud korterisse, kus kõik segamini paisati. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Neljapäeval varastati Tartus Era tänava korterist sülearvuti koos portfelliga. Kahju on 3485 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles