Eesti matemaatika seltsi president: põhikoolieksamite kaotamine kahjustaks Eesti arengut (4)

Kelly Olesk
, reporter
Copy
Koolimatemaatika ühenduse esimees Hele Kiisel ja Eesti matemaatika seltsi president Rainis Haller ei poolda haridus- ja teadusministeeriumi plaani kaotada põhikooli lõpueksamid.
Koolimatemaatika ühenduse esimees Hele Kiisel ja Eesti matemaatika seltsi president Rainis Haller ei poolda haridus- ja teadusministeeriumi plaani kaotada põhikooli lõpueksamid. Foto: Margus Ansu

Eesti arengule mõjub väga halvasti haridus- ja teadusministeeriumi kava kaotada põhikooli lõpueksamid, arvasid enam kui 300 matemaatikut ja matemaatikaõpetajat koondav Eesti matemaatika seltsi president Rainis Haller ja koolimatemaatika ühenduse esimees Hele Kiisel.

«Meid ei ole ministeeriumi eksamite kaotamise plaani väljatöötamisse ja aruteludesse kuidagi kaasatud. Seltsi juhatuse liikmed on matemaatikaeksami kadumisele väga vastu,» sõnas Rainis Haller. Selts on aastaid püüdnud ministeeriumiga koostööd teha, et ka neid kaasataks sellise kaaluga aruteludesse. «Jookseme pidevalt peaga vastu seina ja saame otsustest teada alles pärast nende ilmsiks tulekut,» sõnas Haller.

Vajalik tagasiside

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles