Poisikeste temp keeras sportlaste suvised treeninguplaanid tuksi (1)

Eili Arula
, reporter
Copy
Päästjad kustutasid põlengu Jõgeva põhikooli kõrval asuvas sporidhoones umbes poole tunniga.
Päästjad kustutasid põlengu Jõgeva põhikooli kõrval asuvas sporidhoones umbes poole tunniga. Foto: Martin Mae / Kanal 2

Eile veidi enne kella kahte päeval sai häirekeskus teate, et Jõgeva põhikooli kõrval asuvas spordihoones on tulekahju. Kui päästjad kohale jõudsid, põles treeningusaali põrand ning seal kärssas jõutreeninguteks kasutatud rehv.

Põhikooli kõrval asuv endine lasketiiru hoone, mida nüüd kasutatakse treeningusaalina, sai põlengus tugevaid suitsu- ja kuumakahjustusi.

Süütepaketist läks treeningsaalis kärssama sela jõutreeninguteks kasutatud rehv.
Süütepaketist läks treeningsaalis kärssama sela jõutreeninguteks kasutatud rehv. Foto: Martin Mae / Kanal 2

Treeningusaalis suve lõpuni trenni teha ei saa. Suviti on spordihoone peaasjalikult MTÜ Jõu ja Tervise Selts kasutada. Seltsi eestvedaja treener Ailer Mõtsar selgitas, et suviti käib saalis treenimas paarikümneliikmeline treeningurühm. «Meil on pikk ja järjepidev treeningukava, trennis käijad on selle eest maksnud, meil pidid suvel hakkama koolitused ning nüüd on kõik mokas,» sõnas Mõtsar. Nüüd tegeleb ta treeningurühmale asenduspinna otsimisega. «Praegu häid lahendusi leidnud pole,» lisas ta.

Lisaks treeningurühmale on häiritud ka sportlaste, Eesti teivashüppe rekordinaise Reena Kolli ja hokimängija Raul Kivi suvine ettevalmistusperiood. «Raul Kivi treenimisega tegelesin ise ja Reena Koll teeb samuti suviti siin ruumides trenni,» lisas Mõtsar.

Päästjate selgituste järgi tekkis treeningusaalis põleng isetehtud süütepaketist, mis visati spordihoone aknast sisse. Politsei tegi kindlaks, et selle viskasid  treeningusaali 11-aastased poisid, kes enne seda jõudsid süütepakette pilduda ka kahte prügikasti.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles