Taksojuht sai tunda kunde rusikat

Tartu Postimees
Copy
Rusikas. Pilt on illustratiivne.
Rusikas. Pilt on illustratiivne. Foto: Raigo Pajula

Nagu ikka, tuli politseil tegeleda nädalavahetusel mitmete peksmisjuhtumitega. Ühel juhul sai rusikat tunda ka klienti sõidutanud taksojuht.

Nimelt lõi ööl vastu pühapäeva joobes 30-aastane mees Elvas Tartu maanteel teda sõidutanud taksojuhti. Taksojuht viga ei saanud. Politsei pidas lööja kinni ning toimetas ta politseimajja. Juhtunu üksikasju selgitatakse kriminaaluurimises.

Reede õhtupoolikul puhkes aga Tartus Aleksandri tänaval endiste elukaaslaste vahel tüli, mis päädis rüselusega. Sündmuskohale saabunud politsei tuvastas, et tülitsejad olid kained ning viga nad ei saanud. Peale esmaseid menetlustoiminguid läks riiakas seltskonda laiali.

Ööl vastu pühapäeva löödi Tartu vallas Äksi alevikus 21-aastast meest. Kiirabi viis viga saanud mehe tervisekontrolliks haiglasse. Politseile on lööja teada ning juhtu üksikasju selgitatakse kriminaalmenetluses.

Ööl vastu tänast lõi 53-aastane mees Tartus Aida tänava korteris ühise alkoholi tarvitamise käigus 44-aastast meest ja 48-aastast naist. Meedikud viisid kannatanud tervisekontrolliks haiglasse. Politsei pidas lööja kinni ning viis ta esmalt arestikambrisse kainenema.

Samuti ööl vastu tänast puhkes Põltsamaa vallas Kalana külas sugulaste vahel tüli, mille käigus 18-aastane noor mees lõi oma 30-aastast onu. Meedikud andsid kannatanule esmaabi. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaaluurimises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles