Galerii ja video: Tartu kontorirotid tulid 14. korda oma urgudest jooksurajale

Tartu Postimees
Copy

JCI Toomemäe noortekoja eestvedamisel toimus Tartus juba 14. korda kontoritöötajate heategevusjooks Rat Race, mille tuluga toetatakse sellel aastal programmi «Kiusamisest vabaks!».

Jooksu projektijuht Kristin Annask rääkis, et Rat Race’i eesmärk on tuua kokku kolleegid ja sõpruskonnad, kes saavad hoopis teistsuguses keskkonnas veeta lõbusalt aega, suurendades meeskonnavaimu ja luues ühiseid mälestusi. Lisaks sellele tehakse üheskoos head.

Tänavusest jooksuüritusest saadud tuluga toetatakse Taanis välja töötatud ja lastekaitse liidu juhitava programmi «Kiusamisest vabaks!» raames loodud lõbusa ja õpetliku lauamängu «Sõber Karu memoriin» tootmist. Mängu eesmärk on kaasata lastevanemaid, kes mõjutavad oma väikese lapse käitumismustreid ja suhtumist (ea)kaaslastesse.

«Kiusamine on ikka veel aktuaalne teema ja sellele peab tähelepanu juhtima, inimesi suunama ja õpetama. See on väga oluline meie väikeses Eestis, et uued põlvkonnad kasvaksid üles hoolivate ja tähelepanelikena ümbritseva suhtes – aidates, mitte kiusates,» lisas Annask.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles