Ehitajad panevad Maarjamõisa polikliiniku peaukse suveks kinni

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Maarjamõisa polikliinikusse järgmisest nädalast peauksest enam ei pääse, kasutada tuleb parkla naabruses olevat ust või hoone Riia tänava poolses küljes olevaid ajutisi sissepääse.
Maarjamõisa polikliinikusse järgmisest nädalast peauksest enam ei pääse, kasutada tuleb parkla naabruses olevat ust või hoone Riia tänava poolses küljes olevaid ajutisi sissepääse. Foto: Sille Annuk

Tartus Puusepa tänava alguses üle poole aasta käinud Maarjamõisa polikliiniku suur ümberehitus tervisekeskuseks on sealmaal, et ehitajad võtavad järgmisel nädalal käsile hoone esimese korruse fuajee ja registratuuri ning seepärast suletakse sügiseni maja peasissekäik.

«Suvel tehakse fuajees ja kogu majas üldehitustöid ning vahetatakse välja ja rajatakse uusi tehnosüsteeme,» selgitas ajutiste ümberkorralduste põhjusi Tartu ülikooli kliinikumi ehitusjuht Merli Korbun.

Nii tulebki patsientidel järgmisest esmaspäevast, 3. juunist augusti lõpuni Puusepa 1a Maarjamõisa polikliinikusse minekuks kasutada maja küljel parkla juures olevat ust või Riia tänava poolset kahte ajutist sissepääsu.

Polikliiniku registratuur kolib ajutiselt spordimeditsiini ja taastusravi registratuuri kohale, kus samal ajal jätkab tööd ka taastusravi registratuur. Ehituse ajal töötab registratuur elava järjekorra alusel.

Spordimeditsiini ja taastusravi kliiniku taastusravi ning ambulatoorsed vastuvõtud jätkuvad endistes ruumides. Ka röntgeni- ja verevõtukabinet, teise korruse perearstid ning neljandal korrusel asuv androloogiakeskus töötavad oma ruumides.

Südamekliiniku ambulatoorse kardioloogia osakond kolib Puusepa 8 Maarjamõisa haigla ajutistesse ruumidesse. Juunist augustini ei tööta polikliinikus ka prillipood ja apteek.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles