Pirogovi platsil avab uksed suverestoran

Tartu Postimees
Copy
Lydia hotellis tegutsev restoran Hõlm avab juuni alguses Pirogovi platsil oma suveterrassi.
Lydia hotellis tegutsev restoran Hõlm avab juuni alguses Pirogovi platsil oma suveterrassi. Foto: Sille Annuk / Postimees

Lydia hotellis tegutsev restoran Hõlm avab juuni alguses Pirogovi platsil oma suveterrassi, mis annab võimaluse nautida maitsvaid jooke ja sööke suvekuudel ka värskes õhus.

Lydia hotelli juhataja Kristo Seli sõnul mõeldi suverestorani peale juba siis, kui hotell ja restoran kolm aastat tagasi avati, kuid sobiliku lahenduse leidmine võttis aega. «Suvel armastavad inimesed ikka istuda rohkem värskes õhus ning nüüd saab see võimalus ka meil olema,» lausus Seli.

Suverestoran rajatakse Pirogovi platsi kagupoolsesse ossa ehk Lydia hotelli kõrvale. Restorani kaheastmeline puitplatvorm hakkab toetuma metallkarkassile. Suurem osa terrassist saab ka katuse.

Seli sõnul on hotelli soov tuua oma restoraniga Pirogovi platsile kultuurset tegevust juurde ning olla osa platsist. «Pirogovi park on väga ilusti korda tehtud. Nüüd saavad inimesed lisaks pargipingile ka restoranis istuda ning näiteks veini kõrvale suupisteid nautida,» ütles Seli. Ta lisas, et sel suvel plaanitakse jätkata ka pargikontsertide sarja.

Rajatav terrass mahutab umbes 40 inimest ning on avatud Hõlmaga samal ajal ehk hommikul 7–11 ning õhtul 17–23. Suverestorani projekteeris AB Artes Terrae.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles