Tammeka naised tõid Elvast neljanda koha

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
JK Tammeka I
JK Tammeka I Foto: Kertu Abras

Pühapäeval toimunud FC Elva Indoor Cup’il osales jalgpalliklubi Tammeka kahe naiskonnaga.

Jalgpalliklubi Tammeka esimene naiskond võitis oma alagrupi ning alistas veerandfinaalis FC Elva seisuga 6:0. Poolfinaalis kohtusid tartlannad FC Põlva Lootosega, kellele jäädi napilt alla skooriga 1:2.

Pärast pingelist 3.-4. koha heitlust pidi JK Tammeka I leppima siiski neljanda kohaga. Mängu algul mindi FC Flora vastu küll 1:0 juhtima, kuid Flora viigistas seisu paar sekundit enne lõppu ning otsustavaks sai penaltiseeria, mille võitis Flora 3:2.

JK Tammeka I treener Aleksandra Sevodaljeva ütles, et turniiri eesmärk oli näha, kas mängijatel on kuuajalisest tehnikale suunatud treeningperioodist kasu olnud. „Näha on seda, et mängijad on palliga tehnilisemad ja enesekindlamad kui kuu aja eest,“ selgitas ta, „viimases mängus FC Floraga ehk kõige kogenuma vastasega suutsime näidata väga head ja domineerivat mängu. Seis oleks vabalt võinud suurelt meie kasuks olla.“

JK Tammeka I mängis koosseisus Maria Gaiduk, Maria Sootak, Liis Ott, Eneli Vals, Eneli Õigus, Eva Nõmme, Silja Gorosko, Grete-Lilijane Küppas ja Kristina Bannikova.

Tammeka teine naiskond lõpetas alagrupi kolmandana ning kaotas veerandfinaalis FC Flora Iile seisuga 0:4. JK Tammeka II-s mängisid Kertu Abras, Kerli Jõks, Sirje Roops, Katri Ahtijäinen, Kaija Jõeveer, Pille-Riin Jõudna, Riinu Pae, Keili Pedel, Teele Saarestik ja Kärt Kaseorg.

Laupäeval olid võistlustules JK Tammeka 2002.aastal sündinud poisid, kes jagunesid samuti kahte võistkonda – JK Tammeka Blue ja JK Tammeka White. Tammeka White võitis küll oma alagrupi, kuid jäi veerandfinaalis alla Tabasalu JK-le skooriga 1:3.

Tammeka Blue võitles end finaali, kuid pidi seal tunnistama JK Merkuur-Juuniori nappi 3:2 paremust.

Edukaid sooritusi näitasid ka nädala eest mänginud 2000. ja 2004.aastal sündinud poisid. Marcus Saksing (JK Tammeka II 2000) ja Henri Hurt (JK Tammeka 2004) tunnistati mõlemad oma turniiride ründeliini parimaiks.

2000.aastal sündinud poisid olid väljas kahe meeskonnaga. JK Tammeka I oli kolmas ja JK Tammeka II jäi teiseks. JK Tammeka 2004. aastal sündinud poisid saavutasid kolmanda koha.

Tuleval nädalavahetusel on võistlustules aastatel 1998. ja 2003. sündinud poisid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles