Poeg peksis ema, lapselaps vanaisa

Tartu Postimees
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Peeter Kümmel

Läinud nädalavahetusel said politseinikud Tartus ja Tartumaal neli väljakutset, kus tuli tegeleda vägivallatsejate taltsutamisega. Kolmel juhul oli kannatajaks naine.

Pühapäeva õhtul teatati politseile, et Tartus Pika tänava korteris lõi joobes 35-aastane mees 66-aastast ema. Politsei pidas mehe kinni ning toimetas ta arestikambrisse kainenema. Naine meedikute abi ei vajanud. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Sama päeva hommikul puhkes Tartus Narva maanteel asuvas baaris omavahel tuttava naise ja mehe vahel sõnavahetus, mis päädis rüselusega. Kähmluses sai viga alkoholi tarvitanud 31-aastane naine, kelle meedikud tervisekontrolliks haiglasse viisid. Joobes ja agressiivse 38-aastase mehe pidas politseipatrull kinni ning paigutas esmalt arestikambrisse kainenema.

Laupäeva õhtupoolikul lõi 17-aastane noormees Elvas Kirde tänava korteris 63-aastast vanaisa. Meedikud andsid kannatanule esmaabi kohapeal. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Laupäeva hommikul sai politsei väljakutse Tartus Kastani tänava korterisse, kus olid kaklema läinud 42-aastane naine ja 46-aastane mees. Politsei pidas agressiivse mehe kuriteos kahtlustatavana kinni ning toimetas ta jaoskonda. Kähmluses viga saanud naisele andsid meedikud esmaabi kohapeal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles