Do klubi võitis Eesti klubide karikavõistlused judos

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Judoklubi DO meeskond Eesti karikavõistlustel
Judoklubi DO meeskond Eesti karikavõistlustel Foto: Judoklubi DO

Möödunud laupäeval, 3.detsembril oli  A. Le Coqi spordihall põnevust täis, sest Eesti klubide karikavõistlused judos pakkusid pinget nii osalejatele kui pealtvaatajatele.

Tartu Do oli esindatud nelja täiskasvanute ja ühe noorte meeskonnaga. SK Do viis kolmanda järjestikuse karikavõiduni esindusmeeskond koosseisus Elnur Alijev, Künter Rothberg, Andre Seppa, Timur Alikhanov ja Martin Padar.

Eelringis võideti Põhjakotka meeskonda 5:0. Seejärel läksid omavahel kokku Do I ja Do IV meeskond, kus Do I esindajad alistasid samuti kõik vastased. Finaalis võideti Budolinni judokooli seisuga 3:2.

Do II meeskond (Tevol Tamm, Joel Rothberg, Edward Murel, Kirill Komlev ja Indrek Hopfeldt) kaotas eelringis Budolinni judokoolile. Lohutusringis alistati Tallinna Aitado II, Tartu Zen klubi ning kolmanda koha kohtumises DO IV meeskond.

DO III meeskond  (Ilias Avir, Evert Rööpson, Mait Mikkelsaar, Rivo Jurs, Dmitri Lepp) võitis eelringis Tartu Zen klubi, kuid pidi tunnistama Budolinni judokooli paremust. Kolmanda koha kohtumises alistati Tallinna Aitado I meeskond.

Kohal oli kogu Eesti judo paremik. Oma meeskonna aitas hõbedale olümpiapronks Aleksei Budõlin. DO noortemeeskond kaotas eelringides seisuga 3:4 napilt Tallinna Aitadole ning kolmanda koha  kohtumises Põhjakotkale 2:5. Ainuke võit tulemusega 5:2 saadi spordiklubi Dodze üle. Noortemeeskonna tulemuseks jäi viies koht.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles