Sulgpalli GP-etapi kõik esikohad jäid Tartusse

Tartu Postimees
Copy
Segapaarismängus kerkisid poodiumi kõrgeimale astmele Kristjan Kaljurand ja Hannaliina Piho. Teise kohaga pidid leppima Mihkel Laanes ja Kristin Kuuba.
Segapaarismängus kerkisid poodiumi kõrgeimale astmele Kristjan Kaljurand ja Hannaliina Piho. Teise kohaga pidid leppima Mihkel Laanes ja Kristin Kuuba. Foto: Erakogu.

Läinud nädalavahetusel Tartu ülikooli spordihoones toimunud sulgpalli Eesti GP-sarja 5. etapil jäid kõik meistriliiga esikohad Tartusse.

Naiste üksikmängu võitis kindlalt Kristin Kuuba (Triiton), kes alistas poolfinaalis soomlanna Tuuli Vasikkaniemi 21:3, 21:3 ning oli finaalis üle oma klubikaaslasest Karina Kapanenist 21:12, 21:0.

Meeste üksikmängu finaal oli Veeriku Badmintoni siseasi. Esikoht kuulus Karl Kertile, kes alistas Marcus Lõo 21:14, 21:14.

Naiste paarismängu esikohamatšis alistas Triitoni esipaar Kati-Kreet Marran ja Helina Rüütel kahes geimis TÜASKi sulgpallurid Hannaliina Piho ja Kätlin Lattiku.

Meeste paarismängus oli põnevust rohkem, kuigi mäng lõppes siingi kahe geimiga. Eesti esipaar Raul Käsner – Kristjan Kaljurand (TÜASK) võitis finaalis TÜASKi ja Triitoni paari Mikk Järveoja – Mihkel Laanes 21:18, 22:20.

Segapaarismängus läks võitja selgitamiseks tarvis kolme geimi. Kuldsed medalid said kaela Kristjan Kaljurand ja Hannaliina Piho, kes alistasid esikohaheitluses Mihkel Laanese ja Kristin Kuuba 12:21, 21:19, 21:19.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles