Tartu tudengipäevad saavad avapaugu pannkoogihommikuga

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pannkoogihommikuga algasid mullu ka Tartu sügisesed tudengipäevad.
Pannkoogihommikuga algasid mullu ka Tartu sügisesed tudengipäevad. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Esmaspäeval, 22. aprillil algab traditsioonilise pannkoogihommikuga Tartu tudengipäevade kevadfestival. Pannkoogihommik on sissejuhatus 27. aprillil algavale festivalinädalale, mille kavast leiab üle 150 ürituse. Tudengipäevad kestavad 4. maini.

Lisaks pannkookidele saab esmaspäeval Raekoja platsil kõhu täis süüa ka tudengiorganisatsioonide pakutavast – tatra- ja kaerahelbepudrust, smuutist ning vahvlitest. Tasuta hommikusöögi kõrvale on võimalik tutvust teha eesootava festivali kavaga, kuhu mahub hulgaliselt nii kultuuri-, muusika-, spordi- kui ka meelelahutusüritusi. 

Laupäeval algava festivali esimese ja teise päeva kavasse kuuluvad veeüritused – 27. aprillil uustulija ja telesaatest «Rajalt maha» inspireeritud Wipe Out ning 28. aprillil vanad klassikud Karsumm ja Paadiralli. 

Aprillikuu viimasel päeval ehk volbriööl on kõik oodatud nautima Kaarsillal toimuvat kontserti ja tuleetendust, mille peaesinejaks on Eesti kuumim funk bänd Lexsoul Dance Machine.

Reedel ehk 3. mail saab üle aastate taas kaasa elada mudamaadlusele, kus sel korral võtavad mõõtu nii naised kui ka mehed. Üritust korraldatakse Küüni tänaval algusega kell 22.

Festivali viimasel õhtul, 4. mail kell 21 toimub Tartu lumepargis suurejooneline tudengite öölaulupidu. Linnarahvas ja üliõpilased on oodatud liituma ka lumeparki liikuva avarongkäiguga, mis saab alguse kell 20 Raekoja platsilt. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles