ERMi ümbruses joostakse Jüriöö auks

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullune ERMi Jüriöö jooks.
Mullune ERMi Jüriöö jooks. Foto: Jaanus Tanilsoo

MTÜ AOK Arendus koos Eesti Rahva Muuseumiga ootab eeloleval pühapäeval spordisõpru Tartusse Raadile ERMi II Jüriöö jooksule, millega tähistatakse ERMi 110. sünnipäeva ja Jüriöö ülestõusu 676. aastapäeva.

ERMi II Jüriöö jooksu avab 21. aprillil kell 12 noortejooks (2 km). Seejärel kell 14.30 lähevad rajale põhivõistluse (10 km) ja kell 14.50 lühivõistluse (5 km) jooksjad. Lisaks on rajale oodatud ka kepikõndijad ja kiiret kõndi harrastavad spordisõbrad.

Jooksuvõistluse keskus paikneb ERMi A-parklas (Muuseumi tee 2) ning võistlusrajad kulgevad muuseumi ümbruses, ajaloolises Raadi mõisa pargis ja piirkonna kergliiklusteedel. Eelmisel aastal esimest korda peetud võistlusest võttis osa 300 spordisõpra.

ERMi avalike ja välissuhete juht Kalmar Kurs märkis, et Jüriöö jooksul on erinevad distantsid joostes või kepikõnniga läbimiseks, millega kõik saavad hakkama. «See on hea võimalus avastada Eesti Rahva Muuseumi ja Raadi ümbrust hoopis teisel moel,» lisas ta.

Võistlusjuhendi leiab ja eelregistreerimine on avatud sportos.eu keskkonnas aadressil www.sportos.eu/ee/et/ermi-ii-jurioo-jooks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles