Pauluse kalmistul põlesid prügikastid

Tartu Postimees
Copy
Viimati toimus prügikastipõlengute laine 2019. aasta aprillikuus, kui Pauluse kalmistul põlesid samuti maha mitu prügikasti.
Viimati toimus prügikastipõlengute laine 2019. aasta aprillikuus, kui Pauluse kalmistul põlesid samuti maha mitu prügikasti. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Täna varahommikul kell 4.41 teatas häirekeskus päästjatele, et Tartus Võru tänaval Pauluse kalmistul põleb prügikast. Päästjate saabudes oli juba ära põlenud kuus prügikasti. Nende jäänused kustutati.

Tartu kalmistute juhataja Enn Veenpere ütles, et tühjad prügikonteinerid ei saa ise süttida ning seetõttu on ka politseisse vastav avaldus tehtud. «Kindlasti ei ole tegemist normaalse inimesega või inimestega,» sõnas ta.

Pauluse kalmistul põlesid prügikastid.
Pauluse kalmistul põlesid prügikastid. Foto: Margus Ansu

Pauluse surnuaeda on paigaldatud varasemate tulekahjude tõttu ka turvakaamerad, küll aga ei asu need selles piirkonnas, kus täna varahommikul põleng aset leidis. Veenpere nentis, et kogu surnuaia turvakaameratega katmiseks on see liiga suur, samuti on seal palju puid, mis vaatevälja piiravad. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles