Galerii: Lemmatsi tanklasse sisse murdnud mees lahkus tühjade kätega

Tartu Postimees
Copy

Täna öösel kella 1.45 paiku sai politsei teate, et Kambja vallas Külitse alevikus kuuldi Lemmatsi tankla juurest klaasiklirinat, käivitus tankla signalisatsioonisüsteem ning tankla juurest lahkus keegi autoga suurel kiirusel.

Sündmuskohal selgitas politsei, et tanklasse on aknaklaasi lõhkumise teel sisse murtud, kuid esialgu vajab veel täpsustamist, kui suure kahju kurjategija tanklale tekitas. Politsei tegeleb üksikasjade ja tanklasse sisse murdnud isiku väljaselgitamisega. Lemmatsi tankla on öösiti suletud.

Tankla juhataja Marina Maninen märkis, et sissemurdja tegevus oli imelik, sest midagi kaasa ei võetud. Kaamerasalvestise alusel võib öelda, et tegemist oli mehega. «Kaamerapildist oli näha, et ta otsis läbi kapid, ilmselt lootis mees leida raha,» sõnas ta. Maninen ütles, et Lemmatsi tanklasse murti sisse ka mullu augustis. 

Täna öösel juhtunu on juba teine seesugune juhtum lühikese aja jooksul. Politseile teatati, et ööl vastu 13. märtsi lõhuti ka Kõrveküla alevikus Lemmatsi tanklaga samasse ketti kuuluva Kõrveküla tankla aken ning varastati tubakatooteid. Esialgne kahju oli 300 eurot.

Kui kellelgi on infot, mis aitaks selle süüteo üksikasju selgitada, saab seda jagada piirkonnapolitseinik Jüri Nõmmega telefonil 5883 7299 või e-kirja teel jyri.nomm@politsei.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles