Vanemuise toetajaks saab Tartu ettevõte Metec

Tartu Postimees
Copy
Vanemuise teater.
Vanemuise teater. Foto: Sille Annuk

29. märtsil allkirjastas Vanemuise teater koostöölepingu Tartu ettevõttega Metec. Lepingu järgi saab Metecist Vanemuise toetaja järgnevaks kolmeks aastaks.  

Vanemuise teatrijuhi Toomas Petersoni sõnul on suurepärane, et teater saab toetajana juurde Tartus tegutseva kohaliku ettevõtte. «Tartu inimesed armastavad Vanemuise teatrit väga ja on suurepärane, et ka linna ettevõtjad leiavad põhjuse just teatrit toetada,» ütles ta. Peterson lisas, et Metec saab lisaks rahalisele toetusele teatrit aidata ka ilmselt kogemuste- ja teadmistepagasiga. «Edaspidi võib koostöö hõlmata ka lavastuse ettevalmistamiseks vajalikke tehnilisi tegevusi.»

Meteci tegevjuht Toomas Lepp selgitas, et ettevõte toetab neid ettevõtmisi, mille tugisammasteks on organisatsiooni jätkusuutlikkus ning tugev meeskond. «Vanemuine oma 150 aastase ajalooga on siin heaks näiteks ja ka Metecile suureks eeskujuks ning meil on hea meel seista teatri kõrval nendel märgilistel aastatel.»

Meteci toel tuleb Vanemuise teatris välja suvelavastus «Kirvetüü», mis esietendub 27. juunil 2019 Kammivabriku sündmuskeskuses.

Metec on 1993. aastal asutatud Tartus asuv erakapitalile kuuluv Eesti juhtiv tööstus- ja tehnoloogia ettevõte, mis pakub tootearendus- ja tootmisteenuseid klientidele erinevatest tööstussektoritest üle maailma. Metec toetab spordi-, kultuuri-, haridus- ja heategevusprojekte, mis aitavad eelkõige kaasa kohaliku, st Tartu ja selle lähiümbruse elu edendamisele, ning mis kõnetaksid laiemat hulka kohalikust kogukonnast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles