Video: politsei palub abi mustanahalist meest tõuganud inimese tuvastamisel (17)

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

​Politsei palub abi, et teha kindlaks mehe isik, keda seni kogutud tõenditele tuginedes on alust kahtlustada 25. märtsil Tartu südalinnas mustanahalise mehe tõukamises.

Kui kellelgi on abistavat infot avalikku korda rikkunud rohelises jopes oleva mehe või temaga samas seltskonnas liikunud kolme mehe tuvastamiseks, palutakse sest teada anda telefonil 730 8688 või e-kirjaga aadressil mati.valtna@politsei.ee.

Politsei palub abi rohelises jopes mehe isiku tuvastamisel.
Politsei palub abi rohelises jopes mehe isiku tuvastamisel. Foto: Lõuna prefektuur

25. märtsi keskpäeva paiku sai politsei teate pealtnägijalt, et Tartus Ülikooli tänaval olevat neli keskealist eesti keeles kõnelenud meest sobimatult kõnetanud ning püüdnud mööda minnes tõugata mustanahalist noormeest.

Politsei kontrollis infot kohe linna valvekaameratest ning saatis kohale patrulli, kuid juhtunus osalenud olid juba oma teed läinud ning sündmuskohal neid tuvastada paraku enam ei õnnestunud. Juhtunu üksikasjade selgitamiseks alustas politsei menetlust avaliku korra rikkumist käsitleva paragrahvi alusel.

Tartu politseijaoskonna juht Veiko Järva ütles, et juhtumitest, kus keegi teist inimest verbaalselt või füüsiliselt ründab, tuleb igal juhul politseile viivitamata teada anda. «Politsei lähtub iga juhtumi konkreetsetest asjaoludest hindamaks, kas on põhjust alustada menetlust näiteks kehalise väärkohtlemise või ähvardamise kohta.  Samuti ei ole lubatud teist inimest solvata või häirivalt kõnetada, mille korral võib politsei alustada menetlust avaliku korra rikkumise kohta,» ütles ta.

Kommentaarid (17)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles