Illegaalne jäärajakross viis Tartu noormehe rängalt vigastatuna haiglasse

Janno Zõbin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riho Kollist on motospordivõistlusi korraldanud pikki aastaid. Pilt on tehtud 12. jaanuaril Verevi järvel toimunud Jääraja Kunni etapil.
Riho Kollist on motospordivõistlusi korraldanud pikki aastaid. Pilt on tehtud 12. jaanuaril Verevi järvel toimunud Jääraja Kunni etapil. Foto: Margus Ansu

Möödunud laupäeval kihutas Elva vallas Väike-Rakke küla lähistel Võrtsjärvel motovõistluse Jääraja Kunn viimasel etapil 130 võistlejat. Nende seas pani end proovile üks Tartu noormees (nimi toimetusele teada), kellele lõppes jõuproov kurvalt. Ta kukkus, sai palju vigastusi ja viibib praegu Tartu ülikooli kliinikumi intensiivravi osakonnas.

Karmid vigastused

Noormees ei soovinud juhtunust ise rääkida. Tartu Postimehega võttis ühendust kannatanu lähedane Indrek Palu. Ta leiab, et üritusel meditsiiniabi pakkunud Punase Risti tegutsemine ja varustus polnud piisavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles