Päevatoimetaja:
Jens Raavik
+372 739 0371

Külastajad valisid Tartu maitseelamuste kuu parimaks kohvik-resto JOP erimenüü

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Kohvik-resto JOP erimenüü.
Kohvik-resto JOP erimenüü. Foto: @n2ljane4k

Veebruaris Tartus toimunud maitseelamuste kuu «Maitsev Tartu» parimaks erimenüüks hindasid restoranide kliendid ülitihedas konkurentsis kohvik-restorani JOP kolmekäigulise eripakkumise. Kõige rohkem käidi Polpos, Tsehhovis ja YliCoolis. 

1.–28. veebruarini toimunud restoranikuu «Maitsev Tartu», mille käigus pakkus 14 Tartu restorani uusi maitseelamusi. Eriroogi maitses üle 13 000 toidunautleja. 

Tagasiside uutele maitseelamustele oli ka sellel aastal väga positiivne ja kõrgeimad hinnangud saanud menüüde hinnete vahe oli ülinapp. Oma hinnangu said külastajad anda kodulehel www.maitsevtartu.ee vastava restorani juures oleval hindamisskaalal.

Projektis osalesid Antonius, Cafe Shakespeare, Chez Andre, Dorpat, Entri, FII, Gustav Gastro, kohvik-restoran JOP, Meat Market, Polpo, Spargel, Tsehhov, Vilde ja Vine ning YliCool. Kõik restoranid pakkusid lisaks oma tavamenüüle uusi ja põnevaid maitseelamusi tuues veebruaris välja kolmekäigulise eripakkumise.

Klientide poolt väga hea tagasiside said  Polpo ja Fii road, mis selle-aasta erimenüüde täiendusena olid kohandatavad ka taimetoitlastele.

Restoranikuu «Maitsev Tartu» toimus tänavu viiendat  korda.

Märksõnad

Tagasi üles