Tartu ja Tartumaa noored sulgpallurid võitsid Eesti meistrivõistlustelt rohkelt medaleid

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
U17 vanuseklassi segapaarismängu parimad.
U17 vanuseklassi segapaarismängu parimad. Foto: Erakogu

Läinud nädalavahetusel selgitasid noored sulgpallurid Tartu ülikooli spordihoones tänavused Eesti meistrid U11–U17 vanuseklassis. Osales üle 130 sportlase Eesti erinevatest klubidest ningvälja jagati 78 medalit.

U17 vanuseklassis tuli kolmekordseks võitjaks Artur Ajupov (Triiton). Noormeeste üksikmängus järgnesid talle Nõo SK sulgpallurid Oskar Männik ja Rannar Zirk. Paarismängus võidutses ta koos klubikaaslase Tauri Kilgiga ning segapaarismängus koos Ramona Üprusega (TÜASK).

Üprus võidutses koos Catlyn Kruusiga (Triiton) ka neidude paarismängus, neidude üksikmängu finaalis pidi ta aga tunnistama just Kruusi paremust.

Neidude üksikmängus sai kolmanda koha Karoliine Inselberg (Triiton). Noormeeste paarismängus järgnesid Ajupovile ja Kilgile Rannar Zirk / Oskar Männik (Nõo SK) ning Anton Berik / Hannes Hani (Triiton).

Neidude paarismängus kuulusid hõbe- ja pronksmedalid Triitoni paaridele Mia Kask ja Johanna Violet Meier (Triiton) ning Karmen Ilves ja Karoliine Inselberg ning segapaarismängus said Ajupovi ja Üpruse järel teise koha Tauri Kilk ja Catlyn Kruus ning kolmanda Oskar Männik ja Johanna Violet Meier.

U15 vanuseklassis kogus kolm kuldmedalit Mario Kirisma (TSKeskus). Noormeeste üksikmängus järgnes Kirismale Tauri Kilk ja kolmandaks jäi Robin Schmalz (TSKeskus).

Neidude üksikmängus esikoha võitis Mia Kask, teiseks jäi Marelle Salu (Triiton) ja kolmandaks Kerttu Voore (Nõo SK).

Noormeeste paarismängus kuulus esikoht pealinna paarile Mario Kirisma jaRobin Schmalz, teise koha said Tregert Gustav Värv ja Oliver Kristof Sokk (TÜASK) ning kolmanda Kristjan Unt ja Chris Robin Talts (Nõo SK/TSKeskus).

Neidude paarismängu esikoha võitsid Lisa Berik (Triiton) ja Kerttu Voore, hõbemedali said kaela Kadi Ilves ja Marta Emili Teller Triitonist ning pronksmedalid riputati kaela samuti Triitoni paarile Emili Pärsim ja Marelle Salu. Segapaarismängus võitsid kuldmedali Mario Kirisma ja Mia Kask, hõbemedali Robin Schmalz ja Marta Emili Teller ning pronksmedali Steven Pärnasalu (Viimsi SK) ja Kadi Ilves.

U13 vanuseklassi poiste üksikmängus jäi alistamatuks Karl Aksel Männik (Nõo SK), teise ja kolmanda kohaga pidid leppima vastavalt Andrei Schmidt ja Daniel Kornejev (mõlemad Triiton).

Tüdrukute üksikmängus tuli esikohale Laura-Liis Kale (TSKeskus), kellele järgnesid Heili Merisalu (Nõo SK) ja Emilia Shapovalova (TÜASK). Poiste paarismängus said kuldmedali kaela Daniel Kornejev ja Andrei Schmidt, hõbemedali võitsid Siim Saarse (Pärnu SK) ja Rasmus Talts (TSKeskus) ja pronksmedali Oliver Hani (Triiton) ja Karl Aksel Männik.

Tüdrukute paarismängu esikoha võitsid Emilia Shapovalova ja Heili Merisalu, teiseks jäid Laura-Liis Kale ja Mia Sakarias (TSKeskus) ning kolmandaks Diana Baranova ja Kertu Saksing (Triiton).

Segapaarismängus võidutsesid Daniel Kornejev ja Emilia Shapovalova, teiseks jäid Karl Aksel Männik ja Heili Merisalu ning kolmandaks Andrei Schmidt ja Laura-Liis Kale.

Kõige nooremas ehk U11 vanuseklassis tuli poiste seas võitjaks Rasmus Roogsoo (Triiton), teiseks jäi Marti Joost (Nõo SK) ja kolmanda koha võitles välja Martin Liiskmann (Triiton). Tüdrukutest võitis esikoha Marija Paskotši (Tondiraba SK), teise koha sai Lumikki Liias ja kolmandaks jäi Marri Lankov (mõlemad Triiton).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles