Kodukohas valimas käinud noor pereema: soovin muutust ja valisin seepärast EKRE

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pitsat.
Pitsat. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Eile keskpäevaks oli Jõgeva vallas Laiuse valimisjaoskonnas valimas käinud ligi kümnendik kogu piirkonna valijatest. Lõuna paiku käis seal valimas ka noor pereema Agne-Mai Laane, kelle eelistuseks oli sel korral EKRE.

Laane sõnas, et tegelikult polnud ta veel täna hommikul kindel, kas ta üldse valima läheb. «Noortel peredel on Eesti maapiirkondades üsna keeruline hakkama saada ja seepärast ma mõtlesin, et tulen valima, ehk ikka minu hääl ka loeb,» sõnas Laane.

Tema hääl läks sel korral EKRE-le. «Kui teisi parteisid vaadata, siis nendel on põhirõhk pensioniealistel ning ainult EKRE programmis jäi mulle silma, et nad mõtlevad ka noorte peale,» lisas Laane. Talle on oluline EKRE lubadus vähendada lastega perede kodulaenukoormust ning ka lubatud tasuta lasteaiakoht.

«Ma ootan poliitmaastikul muutust ja tunnen, et EKRE on võimeline ka midagi päriselt muutma,» põhjendas Laane oma poliitilist eelistust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles