Rattaringlus pakub reklaamipindu

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eeloleval suvel käivitatakse Tartu rattaringlus, mis koosneb 510 elektrirattast ja 240 tavajalgrattast ning üle linna rajatavast 69 rattaparklast.
Eeloleval suvel käivitatakse Tartu rattaringlus, mis koosneb 510 elektrirattast ja 240 tavajalgrattast ning üle linna rajatavast 69 rattaparklast. Foto: Tartu linnavalitsus

Tartu linnavalitsus ootab pakkumusi ettevõtetelt, kes soovivad eeloleval suvel alustava Tartu rattaringluse jalgratastel kuvada oma ettevõtte või kaubamärgi reklaami.

Partneriks otsitakse ettevõtet või asutust, kes peab lugu keskkonna- ja energiasäästlikkusest ja tervistlikest eluviisidest ning soovib oma logo või sõnumit nähtavaks teha tuhandetele silmapaaridele Tartu linnas.

Abilinnapea Raimond Tamm usub, et rattaringlust hakkab Tartus regulaarselt kasutama rohkem kui kümme tuhat inimest. «Sajad igapäevaselt linnaruumis ringi liikuvad jalgrattad pakuvad tulevasele partnerile hea võimaluse enda nähtavust parandada. Reklaamipindade müügist teenitava tulu suuname rattaringluse järjepidevasse arendamisse ning kasutajale mugava teenuse pakkumisse,» lisas Tamm.

15. märtsiks oodatav pakkumine peab sisaldama tasu pindade kasutamise eest ja plaanitava reklaami kavandeid. Reklaamipindadena pakub linn välja rataste esikorvi ja tagaratta porikaitsmed. Kokku on ratastel pakkumisel kuni 2250 unikaalset pinda.

Reklaamipindade kasutamise leping sõlmitakse üheks kalendriaastaks ühe partneriga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles