Tartu linn kutsub eakaid Eesti Vabariigi 101. sünnipäeva kontsertaktusele

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Pauluse kirik.
Tartu Pauluse kirik. Foto: Margus Ansu

Tartu eakaid oodatakse 1. märtsil kell 11 Pauluse kirikus toimuvale Eesti Vabariigi 101. sünnipäeva kontsertaktusele. 

Tartu abilinnapea Mihkel Leesi sõnul soovib Tartu linn Eesti Vabariigi aastapäeva tähistada ka koos vanemas eas tartlastega, et tänada neid panuse eest Eesti elu edendamisse ja Tartu linna arengusse. «Aktusel peame kindlasti meeles ka Tartu eakate organisatsioone, kes on väga aktiivsed ja elujõulised ning kelle tegevus pakub paljudele eakatele suurepäraseid võimalusi eneseteostuseks, terviseedendamiseks ning omavaheliseks suhtluseks,» ütles Lees. 

Pauluse kirikus toimuval kontsertaktusel esineb peokõnega linnakirjanik Vahur Afanasjev ja meeleolu loob Kaunimate Aastate Vennaskond.

Tartu linnavalitsus ja Pauluse kirik ootavad rohkearvulist osavõttu! 

Tartu linn korraldab eakatele Eesti Vabariigi aastapäeva vastuvõttu juba teist aastat ning muudab selle iga-aastaseks traditsiooniks. Eelmisel aastal toimus EV100 pidulik üritus Eesti Rahva Muuseumis ja kokku osales seal ligi tuhat eakat tartlast. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles