Tipphetked: Tartu Bigbank tegi TalTechiga kiirelt sotid selgeks ning pääses esimesena finaalturniirile

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Credit24 võrkpalli meistriliigas tagas esimesena pääsu nelja meeskonna vahel peetavale finaalturniirile põhihooaja võitja Tartu Bigbank, kes alistas tänases teises veerandfinaalmängus koduväljakul kindlalt 3:0 (25:11, 25:16, 25:15) põhiturniiri kaheksandana lõpetanud TalTechi.

Võitjate parimana tõi neli ässa löönud 18-aastane nurgaründaja Märt Tammearu 12 punkti, Meelis Kivisild lisas 11 punkti ja viis blokipunkti ning austraallane Samuel Walker 10 punkti. Pealinnameeskonna resultatiivseimaks kerkis üheksa silmaga Mihkel Nuut.

Järgmisel nädalavahetusel Tartu Ülikooli spordihoones peetav finaalturniir toimub nelja tiimi osalusel, kellest üks on põhihooaja võitja Tartu Bigbank ning teine täna teist mängu järjest Tallinna Selveri alistanud Pärnu võrkpalliklubi.

Kogu mäng järelvaadatav:

Enne mängu:

«Esimeses mängus läksime lati alt läbi,» ütles TalTechi peatreener Janis Sirelpuu Volley.ee vahendusel. «Poisid olid veidi üle mõelnud, ülipüüdlikusest tekkisid vead. Tartusse me turistina kindlasti ei lähe, pikk hooaeg tõestas, et ka neil tuleb sisse mõõnahetki, kavatseme mängida pingevabalt ja need hetked ära kasutada.»

Tartu peatreener Andrei Ojamets usu samuti, et seeria saatus on otsustatud: «Enne pole midagi hõisata, kui kohtuniku vile pole võidu märgiks kõlanud. Nagu öeldakse, esimene uks on lahti tehtud, aga nüüd tuleb teisest ka sisse minna. Sellises mängus ei kingi keegi sulle midagi, ise peab initsiatiivi võtma ja mängu ära võtma.»

Kui TalTechi peaks saatma edu, toimub otsustav kohtumine Tartus pühapäeval kell 15.00.

Põhihooaja võitjatena toimub finaalturniir just Tartu kodusaalis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles