Ilmar Tupits ja Alar Karis pälvisid maaeluministeeriumi kuldmärgid

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Illar Lemetti (kantsler), Alar Karis ja Tarmo Tamm (minister).
Illar Lemetti (kantsler), Alar Karis ja Tarmo Tamm (minister). Foto: Angelika Lebedev / maaeluministeerium

Maaeluminister Tarmo Tamm andis täna maaeluministeeriumis toimunud Eesti Vabariigi 101. aastapäevale pühendanud aktusel põllumajanduse ja maaelu edendajatele üle 3 ministeeriumi kuldmärki. Kuldmärgi pälvis lisaks Ilmar Tupitsale ja Alar Karisele ka Tanel-Taavi Bulitko.

Alar Karis on Eesti Rahva Muuseumi direktor, kes aastatel 2003 ̶ 2007 oli maaülikooli rektor. Nende aastate jooksul andis ta suure panuse Eesti maaülikooli arengusse. 

Ilmar Tupits on Eesti maaelu edendaja, kes on töötanud põllumajandusministeeriumi kantslerina, Jõgeva maaparandusbüroo juhatajana ja põllumajandusameti Jõgeva keskuse juhatajana. Praegu töötab Eesti taimekasvatuse instituudis haldusosakonna juhatajana.

Tanel-Taavi Bulitko on Eesti tõuloomakasvatajate ühistu juhatuse esimees, kes on teinud pikaajalist tööd tõuaretuse arendajana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles