Põltsamaa vald rekonstrueerib linna sissesõidutee

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Auklik tee.
Auklik tee. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Põltsamaa vallavalitsus sõlmis eelmisel nädalal lepingu, et rekonstrueerida linna auklik ja korduvalt lapitud Kamari-poolne sissesõidutee.

Lepingu järgi rekonstrueerib AS Tref 1,8 kilomeetri pikkuse teelõigu Põltsamaa linnas Lossi tänaval suurest sillast linna piirini. Töö läheb maksma 450 000 eurot ning valmib hiljemalt 2019. aasta oktoobriks.

«Ehitaja on esitanud ajagraafiku ning loodab töid alustada mais,» ütles Põltsamaa vallavalitsuse arengu- ja planeerimisosakonna juhataja Kristi Klaos. Ta loodab, et uuendatud teelõigul saab liigelda juba augustis.

«Oluline on tööd ühildada nii tervisekeskuse teede ja platside ehitusega kui ka tänavavalgustuse uuendamisega,» lisas ta.

Teelõigu ehitaja leidmiseks korraldas Põltsamaa vallavalitsus mullu oktoobris riigihanke, kuhu esitati üheksa pakkumust. Tee ehitamist rahastab vald 500 000 euro suurusest riigieelarve toetusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles