Nädalavahetusel võis Tartus peksa saada nii trepikojas, parklas kui ka traumapunktis

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Raigo Pajula

Politsei annab teada kuuest läinud reedel, laupäeval ja pühapäeval Tartus aset leidnud peksmisjuhtumist.

Reede õhtul kella nelja paiku sai politsei väljakutse Turu tänava kaubanduskeskuse juurde, kus joobes 20-aastane mees oli löönud 60-aastast võõrast meest. Kannatanu pöördus esmaabiks traumapunkti. Joobes mehe pidasid politseinikud kinni ning viisid ta esmalt arestikambrisse kainenema. 

Ööl vastu laupäeva puhkes Rüütli tänava meelelahutusasutuses kolme mehe vahel kähmlus, milles said viga 28- ja 24-aastane mees. Meedikud andsid kannatanutele esmaabi kohapeal. Juhtunu üksikasju ja lööjat selgitab politsei kriminaaluurimises. 

Laupäeva päeval kella poole ühe paiku sai politsei väljakutse Turu tänava parklasse, kus olid omavahel rüselema läinud kaks meest. Meeste vahelises kähmluses sai viga 60-aastane mees, kellele meedikud kohapeal esmaabi andsid. 

Laupäeva pärastlõunal kella nelja paiku lõi seni tuvastamata mees Lääne tänava korrusmaja trepikojas 25-aastast meest, kes sai viga ning pöördus traumapunkti. Politsei ümbrusest lööjat ei leidnud. 

Laupäeva hilisõhtul puhkes Vallikraavi tänava meelelahutusasutuses tüli kahe naise vahel. Kähmluses sai viga 19-aastane noor naine, kes pöördus esmaabiks traumapunkti. Politsei pidas joobes ning agressiivse 27-aastase naise kinni ning toimetas ta arestikambrisse. 

Pühapäeva õhtul kella kuue paiku teatati politseile, et Tartus erakorralise meditsiini osakonnas lõi joobes 35-aastane klient turvatöötajat. Politsei pidas joobes mehe kinni ning toimetas ta arestikambrisse kainenema. Turvatöötajale anti esmaabi koha peal ning ta jätkas oma tööd. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles