Estiko–Plastarit hakkab juhtima müügidirektor Eveli Opmann

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AS Estiko juhatuse liige ja müügidirektor Eveli Opmann.
AS Estiko juhatuse liige ja müügidirektor Eveli Opmann. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Neiliteist aastat Estiko–Plastarit juhtinud Triin Anette Kaasiku ametiaeg sai sel nädalal läbi ning tehase juhtimise võtab üle praegune müügidirektor ja juhatuse liige Eveli Opmann.

Estiko nõukogu esimehe Neinar Seli sõnul on 14 aastat olnud teguderohke aeg. «Triin on suutnud kasvatada ühtehoidva meeskonna, kes on saanud edukalt hakkama erinevate väljakutsetega. Tänan siiralt Triinu antud panuse eest ning soovin talle edu edaspidiseks,» lausus Seli.

Triin Anette Kaasik ütles, et hindab saadud kogemust kõrgelt. «Olen uhke, et minu neli ametiaega on olnud väga põnevad, pingelised ja edukad. Investeeringud tehnoloogiasse ja inimestesse on vilja kandnud. Nüüd on aeg edasi liikuda,» lausus Kaasik.

Eveli Opmann on Estiko kontserni heaks töötanud aastast 2002 ning viimased kolm aastat vastutanud Estiko–Plastari müügitegevuse eest. «Eveli teadmised ja pikaajaline kogemus suudavad kindlasti ettevõtet edasi viia seni edu toonud kursil,» lisas nõukogu esimees.

Estiko–Plastar on kilepakenditootjate turuliider Eestis ja üks juhtivatest kilepakenditootjatest Baltikumis. Ettevõte ekspordib 70% toodangust – peamiselt Skandinaaviasse, Baltikumi ning Islandile. Firma annab tööd 154 inimesele. Estiko–Plastar kuulub Estiko Gruppi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles