Fotod: Tartu lähedal juhtus nelja sõidukiga topeltavarii (1)

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu-Jõgeva maanteel toimus liiklusõnnetus, mille tagajärjel läks vaja ka treileri abi.
Tartu-Jõgeva maanteel toimus liiklusõnnetus, mille tagajärjel läks vaja ka treileri abi. Foto: Sille Annuk

Täna hommikul kell pool kaheksa teatati liiklusõnnetusest Tartumaal Erala külas, kus Volkswagen sõitis Tartu-Jõgeva maanteel otsa tema ees liikunud haagisega veokile. 

Liiklusõnnetuse tagajärjel jäid avariilised sõidukid teele nii, et veokile tagant otsa sõitnud sõiduauto paiskus vastassuunavööndisse. Mõne aja möödudes, kui tee veel neist sõidukeist vaba ei olnud, liikusid Jõgeva poolt Tartu poole sõiduautod Ford ja Chrysler.

Autojuhid märkasid eespool juhtunud liiklusõnnetust sedavõrd hilja, et keerasid oma sõiduvahendid otsasõidu vältimiseks teeääres olevasse lumevalli. Neis õnnetustes inimesed viga ei saanud, juhid olid kained ja omasid juhtimisõigust.

Arvestades praegusi tee- ja ilmaolusid, palub politsei autojuhtidel olla tähelepanelik. Igal juhil tuleb valida ohutu sõidukiirus, olla teel toimuva suhtes eriliselt valvas, hoida eesliikujatega piisavat pikivahet ning vältida järske manöövreid ja möödasõite. Nii jääb ka juhile enam võimalusi aegsasti reageerida liikluses ette tulla võivatele ohuolukordadele.

Õnnetuses osalenud Volkswagen Passat vajas puksiiri abi.
Õnnetuses osalenud Volkswagen Passat vajas puksiiri abi. Foto: SILLE ANNUK 
Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles