Fotod: Tartus sai hoo sisse Baltikumi suurim ärifestival

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Äsja põhjaliku remondikuuri läbi teinud Tartu ülikooli spordihoones läks käima kaks päeva kestva ärifestivali sTARTUp Day 2019 põhiprogramm, mis on Emajõelinna toonud kõnelema ja arutlema ohtralt innovatsiooni ja uute tehnologiate asjatundjaid.

Põhiprogrammi avapaugu ajal kell 10 oli konverentsil inimesi veel võrdlemisi hõredalt. Ürituse avas lindilkõndija Jaan Roose. Nagu kahel eelmisel aastal, on ka tänavu festivali pealkiri «From zero to hero» ehk «Nullist kangelaseks». 

Festival toob korraldajate teatel kokku ligi 4000 osalejat ja üle 100 esineja tervest maailmast. Kõige kaugemad osalejad on Jaapanist, kõnelejad aga USAst. Programm on jagatud kolmele lavale ja seitsmesse seminariruumi. Lisaks on üles seatud suur demo- ning partnerala, toimuvad pitchingu-võitlused ja palju muud.

Festivalil esinevad teiste seas Google Play tippu viinud turundusjuht Patrick Mork, Rootsi esimene ja ainus astronaut Christer Fuglesang, brändikonsultant ja endine Tinderi Euroopa kommunikatsioonijiuht Hermione Way ja endine IKEA peadisainer Marcus Engman.

Ärifestivali sTARTUp Day 2019 korraldavad Tartu linn, Tartu ülikool, Tartu teaduspark, Startup Estonia ja Tartu startup-kogukond. Tegemist on Baltimaade suurima ärifestivaliga, mis ühendab idufirmasid, traditsioonilisi ettevõtjaid, investoreid, innovaatoreid ja tudengeid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles