Tartu noored sulgpallurid võimutsesid kodusel GP-etapil

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
U19 vanuseklassi segapaarismängu võitsid Artur Ajupov ja Ramona Üprus (Triiton/TÜASK, paremal), kes alistasid finaalis Triitoni paari Tauri Kilk ja Catlyn Kruus.
U19 vanuseklassi segapaarismängu võitsid Artur Ajupov ja Ramona Üprus (Triiton/TÜASK, paremal), kes alistasid finaalis Triitoni paari Tauri Kilk ja Catlyn Kruus. Foto: Erakogu

Läinud nädalavahetusel toimus Tartu ülikooli spordihoones sulgpalli Eesti noorte GP-sarja 5. etapp, millest võttis osa üle 150 noore sulgpalluri Soomest, Lätist ja Eestist. Nagu tavaks saanud, võitsid enamuse esikohtadest Tartu ja Tartumaa noored sulgpallurid.

U-19 vanuseklassis tuli kolmekordseks võitjaks Artur Ajupov (Tartu SK Triiton), kes võidutses nii üksikmängus, paarismängus koos klubikaaslase Tauri Kilgiga kui ka segapaarismängus koos Ramona Üprusega (TÜASK). Tüdrukute üksikmängu võitis Karina Kapanen (Triiton).

U-17 vanuseklassi tüdrukute üksikmängu esikoha võitis Karoliine Inselberg (Triiton), kes koos klubikaaslase Karmen Ilvesega võidutses ka paarismängus. Poiste üksikmängus jäi alistamatuks Mihkel Mart Liim (Triiton) ning segapaarismängus olid parimad Robin Schmalz ja Marta Emili Teller (Tallinna SK/Triiton).

U-15 vanuseklassi kolmekordeseks võitjaks tuli TÜASKi sulgpallur Tregert Gustav Värv, kes võitis üksikmängu, paarismängu koos klubikaaslase Kristof Oliver Sokuga ning segapaarismängu koos Kerttu Voorega (Nõo SK). Tüdrukute üksikmängu esikoha võitis Lisa Berik (Triiton) ning paarismängu esikoht kuulus Triitoni paarile Kadi Ilves ja Marta Emili Teller.

U-13 vanuseklassi üksikmängu võitsid tüdrukutest Elza Zitane Lätist ja poistest Siim Saarse Pärnust. Paarismängudes said kuldmedali kaela Karl Aksel Männik ja Heli Merisalu (Nõo SK), Artur Berik ja Daniel Kornejev (Triiton) ning Laura-Liis Kale ja Marija Paskotži Tallinnast.

Kõige nooremate seas U-11 vanuseklassi poiste esikoha viis Soome Aapo Puhakka, kes võitis finaalis Oliver Puhtlat (Triiton). Tüdrukute seas saavutas esikoha Marija Paskotži, teise koha sai Lumikki Liias (Triiton).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles