Tartu Uus Teater otsib lavastusprojekti jaoks ilu ihalevaid inimesi

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Uus Teater otsib intervjuudeks inimesi, kes näeb vaeva, et olla ilus või saada selleks.
Tartu Uus Teater otsib intervjuudeks inimesi, kes näeb vaeva, et olla ilus või saada selleks. Foto: Gabriela Liivamägi

Tartu Uus Teater otsib projekti «Ilusad inimesed» jaoks intervjueeritavaid. ​Lavastus räägib ilust. Nii sellest, mida ilusaks peetakse, kui ka sellest, mida ilusaks ei peeta. 

Tartu Uus Teater kutsub üles neid, kes töötavad ilusektoris või on asjaarmastajad: näiteks veedavad tunde peegli ees, rõivapoodides, jõusaalis, iluteenuseid kasutades või lihtsalt oma välimusest mõeldes, sest eesmärk on selge – ollakse teel, et saada või jääda ilusaks inimeseks. 

Kas n-ö ilusatel inimestel on ühiskonnas lihtsam läbi lüüa? Kas välimuse nimel nähakse vaeva või võetakse lausa ekstreemsusi ette? Nendel inimestel, keda üleskutse kõnetas, palutakse anda osalemissoovist teada ilus@uusteater.ee. Osalemissoove oodatakse kuni veebruari lõpuni. Intervjuusid tehakse märtsist maini. Kõik intervjuud on anonüümsed ja neid kasutatakse algmaterjalina lavastuse loomiseks. Intervjueeritavaid tänab teater kutsega.

Dokumentaalse alusmaterjaliga lavastus esietendub 2019. aasta sügisel Tartu Uues Teatris. Lavastustiimi kuuluvad Piret Jaaks, Gabriela Liivamägi, Martin Rästa, Siim Tõniste, Roland Laos ja Henessi Schmidt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles