Hellenurmes avati taas pood (4)

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Coop sulges hiljuti Hellenurmes ainukese toidupoe. Kohalik ettevõtja Alar Koppel tuli kogukonnale vastu ja avas Elva tarbijate ühistu ruumides eile toidupoe.
Coop sulges hiljuti Hellenurmes ainukese toidupoe. Kohalik ettevõtja Alar Koppel tuli kogukonnale vastu ja avas Elva tarbijate ühistu ruumides eile toidupoe. Foto: KRISTJAN TEEDEMA /

Eile avati ettevõtja Alar Koppeli eestvedamisel Hellenurmes toidupood, mis tegutseb Elva tarbijate ühistu ruumides. 

Ettevõtja sõnul möödus esimene päev poes väga tormiliselt ja paljud inimesed külastasid poodi. «Võtame praegu hoogsasti kaupa sisse, eile õhtul lõpetasime sellega alles kell üksteist õhtul ja täna lõpetame ilmselt veel hiljem, aga kaup tuleb välja panna,» kirjeldas Koppel.

Ta lisas, et esimese päeva tegi poes kiireks ka see, et lihatooted ei jõudnud tehniliste probleemide tõttu kohale. «Aga homme tuleb juba uus kaup ja uuel nädalal on kindlasti kõik riiulid kaubaga täidetud,» ütles Koppel.

Ettevõtja sõnul oli kõigil poes käinud inimestel poe avamise üle hea meel. «Kõigil silmad särasid ja loodame, et inimesed käivad ka edasi meie poes, sest siis saame oma tegevusega jätkata.» Ta lisas, et Hellenurme poe hinnad on enam-vähem samasugused nagu Coopi toidupoodides.

Põhjus, miks ettevõtja otsustas poepidamist proovida, peitub kogukonnas. «Kogukond oli väga löödud, kui pood suleti ja seega mõtlesime, et miks mitte – teeme ja proovime. Kui näeme, et asi ei tööta, siis lõpetame, aga seni plaanime anda endast parima,» ütles Koppel.

Hellenurme pood on avatud E-R 9.30-17.30 ja L-P 10-15. Suvel on plaanis poodi lahti hoida kella 19ni.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles