Eile inimelu nõudnud tänavanurgale on korduvalt ülekäigurada palutud (9)

Kristel Kaljuvee
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ropka perearstikeskuse juhataja Sirle Manguse sõnul ei tulnud hukkunud naine perearstikeskusest, vaid ületas lihtsalt selles kohas teed.
Ropka perearstikeskuse juhataja Sirle Manguse sõnul ei tulnud hukkunud naine perearstikeskusest, vaid ületas lihtsalt selles kohas teed. Foto: Jürgen Puistaja

Eile mõni minut enne keskpäeva sai häirekeskus teate Aardla tänaval juhtunud raskest liiklusõnnetusest. Esialgsetel andmetel hakkas eakas jalakäija Aardla tänaval Ropka perearstikeskuse ees teed ületama kohas, mis pole selleks ette nähtud, ning astus ette Võru tänava poole liikunud Scania veokile. Veokijuht ei jõudnud kokkupõrget vältida ning eakas naine hukkus saadud löögist sündmuskohal.

Tartu patrulltalituse välijuhi Sander Kullamaa sõnul selgitab ekspertiis ja kriminaaluurimine, mis asjaoludel vanaproua sõiduteele astus ning kuidas ta õnnetusse sattus. Selge on, et Ropka perearstikeskuse ees ei ole ülekäigurada ja probleemile on varem tähelepanu juhtinud nii keskuse töötajad, kes on ise kahel korral linnavalitsuse poole pöördunud, kui ka linlased, kes on teeületuskoha puudumise kohta ametnikelt aru pärinud selleks ette nähtud rubriigis Tartu linna kodulehel.

Kommentaarid (9)
Copy
Tagasi üles