Vanemuises algas taas piletite soodusmüük

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teater Vanemuine.
Teater Vanemuine. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Vanemuise teater korraldab 7.–9. jaanuarini kõigi 149. hooaja piletite soodusmüügi ehk piletisaju. Tartus ja kõikjal üle Eesti toimuvatele Vanemuise etendustele on piletid vähemalt 30 protsenti soodsamad.

Paljud piletid on 7.–9. jaanuaril veelgi parema hinnaga. Samuti on igal piletisaju päeval eriti soodne päevapakkumine, mille saab soetada nii kassast kui ka internetis. Suure maja kassas ootab piletiostjaid loosiratas.

Sooduspiletid on saadaval teatri kodulehel. Internetist ostes tuleb soodustuse saamiseks kindlasti valida rippmenüüst hinnaklass «Piletisadu».

Samuti saab pileteid soetada Vanemuise teatri kassadest ja piletite müügikohtadest üle Eesti.

Piletisaju soodushinnad kehtivad mujalgi Eestis – Tallinnas, Jõhvis, Pärnus, Viljandis ja Paides – toimuvatele Vanemuise külalisetendustele. 

Soodustusi ei liideta, korraga saab kasutada kas piletisaju hinda või mõnda muud kehtivat soodustust. Kampaania soodushind ei laiene varasematele broneeringutele ega kehti etendustele Teatri Kodus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles