Tartu turuhoone saab täna 81-aastaseks

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Margus Ansu

Täna tähistatakse Tartu turuhoone 81. sünnipäeva. Sel puhul saab pärastlõunal maitsta grillitud juur- ja köögivilju ning osaleda turu parima hapukurgi valimisel. Turuhoone keldris tegutsev Emajõe pruulikoda kutsub aga külastajaid jooke pimedegusteerima.

Grillitud juurvilju saab mekkida alates kella neljast pärastlõunal, kui algab viimane üritus sarjast «Mehed köögis». Sari on varasemal neljal korral pakkunud huvilistele võimalust olla põnevate roogade valmimise juures, saada kokkamis- ja maitsestamisnippe ning tehtut degusteerida.

Juur- ja köögiviljad on pärit Moromõisa letist. Neid grillib Eesti meister grillimises, Aparaat BBQ Cateringi esiküpsetaja Tarvo Israel. Eesti BBQ eestvedaja Rene Kiis annab samal ajal  nõu aedviljade küpsetamiseks eri meetodeid kasutades.

Sünnipäeva puhul valmistab turuhoones asuv Urve kohvik uhke tordi, mida pakutakse külastajatele. Pisikesed pidulised saavad lasta teha endale toreda soengu, kauni patsi või ilusa punutise. Lapsed saavad osaleda ka aaretejahil.

Osalemine on tasuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles