Tänavaküsitlus. Mida te uueks aastaks kindlasti ei luba?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilutulestik Tartus.
Ilutulestik Tartus. Foto: Kristjan Teedema

1. jaanuaril annavad nii mõnedki meist lubaduse, mille vaimus ülejäänud aasta elada. Et lubadus jääbki mõnikord vaid lubaduseks, uuris Tartu Postimees, milliseid lubadusi tartlased kindlasti ei anna.

Laura Kim
Laura Kim Foto: Kristjan Teedema 

Laura Kim

Mina ei luba enam kaalu langetada. Ja ma ei luba seda ka, et kallimaga ei tülitse. 

Andres Pärnalaas
Andres Pärnalaas Foto: Kristjan Teedema

Andres Pärnalaas

Ma arvan, et ma ei luba midagi säärast, et teen rohkem trenni ja lõpetan kooli. Olen varem neid asju lubanud ja magistrikraad on siiani pooleli, seega pole õnnestunud lubadust täita. 

Tiia Veisner
Tiia Veisner Foto: Kristjan Teedema

Tiia Veisner

Üldiselt ma ei annagi lubadusi, seega ei oska öelda, mida ma ei lubaks. Elu ise näitab, mis aasta jooksul saama hakkab. Pole mõtet seda lubadust anda. 

Kersi Semmel
Kersi Semmel Foto: Kristjan Teedema 

Kersti Semmel

Ma olen vaadetelt kristlane ja pika plaaniga lubadusi pole kunagi andnudki, seega ei tea, mida ma ei lubaks. Ma elan selle mõtte järgi, mis on piiblis kirjas, et tuleb elada päev korraga. 

Valvo Volgerad
Valvo Volgerad Foto: Kristjan Teedema

Valvo Volgerad

Ma ei luba seda, et hakkan tihti trennis käima, kuna varem pole lubadus õnneks läinud. Lubasin kunagi tervislikum olla ja ligi kaks kuud käisingi trennis, kuni lubaduse jätsin. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles