110 peret pidasid ühise peo jääaajakeskuses

Aime Jõgi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pooltuhat inimest kuuse all.
Pooltuhat inimest kuuse all. Foto: Janne Aan

Jääaja keskuse jõulumaal peetud Tartu pereliidu peole registreerus üle 110 perekonna, kokku pool tuhat inimest.

Tartu pereliidu esimehe kohusetäitja Janne Aan kirjeldas põnevat programmi, millesse kuulusid töötoad, jõuluetendus ning jõuluvanad.

Pered kaunistasid piparkooke, meisterdasid kuuseehteid, vaatasid jõuluetendust ning jõuluvana jagas igale perele jõulupaki, mille sisu eest hoolitsesid Wendre, Rakvere lihatööstus, Prisma peremarketid, Aura veekeskus ja Rahva Raamat. Sündmusele pani oma toe alla ka Tartu linn.

Kuusealune.
Kuusealune. Foto: Janne Aan

Janne ja Peeter Aani peres kasvab seitse last: Sten-Anders, Janeli, Sander, Johanna, Jolandra-Lisanna, Johandra, Janete-Aleksandra. Kõige noorem on kolmene ja kõige vanem 18-aastane.

Janne Aan ütles, et kõige toredam oligi see, et pereliit sai sel aastal koos peol olla, kuna selliseid kohti, kuhu 500 inimest korraga ära mahub, ei ole väga palju.

«Täna saime tunda rõõmu kõigest, mis jääajakeskus pakkus ning lasta põue jõulutunne,» ütles ta. «Oli tõesti väga armas üritus ja ma loodan, et kõik pered lahkusid peolt jõulumeeleolus. Soovin igasse kodusse rahu ja armastust ning olen kõigile liikmetele väga tänulik imelise aasta eest.»

Janne Aan palus lisada, et Tartu pereliit tänab südamest ka kõiki toetajaid ja koostööpartnereid!

Pidu jääajakeskuses leidis aset 15. detsembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles