Viimast päeva saab täita vähekindlustatud laste jõuluunistusi

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Inglipuu» kampaania.
«Inglipuu» kampaania. Foto: Elmo Riig / Sakala

Heategijad saavad veel täna viia Maxima kauplustesse kingitused, mille soovid on nad inglipuudelt täitmiseks võtnud. Inglipuu heategevusprojektiga täidetakse 154 Tartumaa vähekindlustatud lapse jõuluunistused.

Heategevusprojekti vedava jaeketi Maxima tegevjuhi kohusetäitja Marko Põderi sõnul ootavad nad kingitusi kauplustesse kuni 11. detsembri õhtuni. «Need kingid, mis on meie kauplustesse juba jõudnud, on tänaseks juba pakitud ja lasteni kohaletoimetamise ootel. Siiski on hulk kingitusi, mis pole kauplustesse jõudnud. Kel on kingisoov valitud, kuid siiski kingitus  kauplusesse toomata, siis ootame seda kindlasti hiljemalt täna õhtul,» rääkis Põder.

Tänaseks on praktiliselt kõik kohalike sotsiaaltöötajate abiga kokku kogutud vähekindlustatud laste soovid heategijate poolt täitmiseks võetud. Üle Eesti ripub inglipuudel veel vaid 27 majanduslikes raskustes perede laste jõuluunistust, mis ootavad täitmist. Kingitusi kogutakse veel vaid täna, et need jõuaksid jõuludeks lasteni.

Kaheksandat korda toimunud projektis ootas täitmist 1330 kingisoovi üle Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles