Tartu Waldorfgümnaasium peab muinasjututeemalist advendilaata

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Waldorfgümnaasiumi mullune advendilaat.
Waldorfgümnaasiumi mullune advendilaat. Foto: Tartu waldorfgümnaasium

Tartu Waldorfgümnaasium ootab kõiki sel laupäeval, 8. detsembril kell 10-18 oma koolimajja (Kreutzwaldi 64), et osa saada muinasjututeemalisest advendilaadast «Seitsme maa ja mere taga».

Pärast teemavalikut on iga-aastase advendilaada ettevalmistused käinud koos õpilaste, õpetajate ja lapsevanematega juba mitu kuud.

Kõik laadal toimuv – etendused, kontserdid, mängu- ja töötoad, söögikohad jm – on seotud muinasjuttudega. Näiteks korraldatakse kontsert kaugete maade muinasjutuliste pillidega, samuti on kogu maja temaatiliselt kaunistatud.

«Lumekuninganna», «Saabastega kaas», «Kaunitar ja koletis» ning paljud teised muinasjutud ja nende tegelased ootavad kõiki muinasjutumaailma külla. 

Advendilaatasid peetakse teisteski koolides – näiteks Mart Reiniku koolis pühapäeval, 9. detsembril kell 11-14. Reiniku kooli laata peetakse kooli Riia tänava õppehoone (Riia 25) aulas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles